صفحه 4 از 4 نخستنخست 1234
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 39 , از مجموع 39

موضوع: آموزش انواع سالادها

  1. Top | #31

    عنوان کاربر
    همكار انجمن
    تاریخ عضویت
    November 2012
    شماره عضویت
    11038
    نوشته
    8,625
    صلوات
    396
    دلنوشته
    4
    ادرکنا یا سیدالشهدا
    تشکر
    2,047
    مورد تشکر
    1,880 در 1,040
    دریافت
    0
    آپلود
    0

    پیش فرض






    سالاد هندوانه یونانی



    مواد لازم برای تهیه سالاد هندوانه یونانی :

    هندوانه حبه قندی 3 فنجان
    گوجه فرنگی بزرگ و خرد شده 1 عدد
    خیار متوسط و پوست کنده و خرد شده 1 عدد
    پیاز قرمز کوچک و خلالی 1 عدد
    زیتون سیاه بدون هسته 1/3 پیمانه
    پنیر فتا خرد شده 1/3 پیمانه
    جعفری خرد شده 1/2 قاشق غذا خوری
    نعناع خرد شده 1/2 قاشق غذا خوری
    روغن زیتون 2 قاشق غذا خوری
    سرکه قرمز 1 قاشق غذا خوری
    نمک 1/2 قاشق چای خوری
    فلفل سیاه به میزان لازم


    مواد لازم برای سس سالاد هندوانه یونانی :
    روغن زیتون ، سرکه قرمز ، نمک ، فلفل سیاه


    طرز تهیه سالاد هندوانه یونانی :
    همه مواد سالاد را درون یک کاسه به آرامی مخلوط کنید. سپس تمامی مواد سس را درون یک بطری ریخته خوب هم بزنید و روی سالاد بریزید.

    امضاء


  2. آیه های انتظار

    آیه های انتظار


    لیست موضوعات تصادفی این انجمن

     

  3. Top | #32

    عنوان کاربر
    همكار انجمن
    تاریخ عضویت
    November 2012
    شماره عضویت
    11038
    نوشته
    8,625
    صلوات
    396
    دلنوشته
    4
    ادرکنا یا سیدالشهدا
    تشکر
    2,047
    مورد تشکر
    1,880 در 1,040
    دریافت
    0
    آپلود
    0

    پیش فرض






    طرز تهیه سالاد روسی


    مواد لازم جهت تهیه سالاد سیب زمینی قالبی :

    سیب زمینی پخته و نگینی خرد شده 3 لیوان
    سینه مرغ آب پز و نگینی یا ریش شده 2 لیوان
    خیارشور نگینی خرد شده 1 لیوان
    پیازچه نگینی خرد شده 1 لیوان
    شوید خرد شده سه چهارم لیوان
    ماست خامه ای نصف لیوان


    طرز تهیه سالاد سیب زمینی قالبی :
    ابتدا سیب زمینی و مرغ را جداگانه بپزید و نگینی خرد کنید. خیارشور را نگینی خرد کنید. شوید را ریز خرد کنید و به مواد اضافه کنید.



    برای تهیه سس داخل ظرفی، سس مایونز، آبلیمو، ماست خامه ای، کمی فلفل سیاه، کمی آویشن و کمی پودر سیر را در آن بریزید و خوب با هم مخلوط کنید.



    سس آماده شده را با همه مواد خرد کرده، مخلوط کنید و چند ساعت داخل یخچال قرار بدهید تا مواد به خورد هم بروند و جا بیفتد.



    روش قالبی کردن سالاد

    ابتدا داخل قالب مورد نظر را کمی خیس کنید و پلاستیک فریزر را داخل آن بکشید. این کار سبب می شود که پلاستیک به قالب بچسبد و حرکت نکند.



    مواد سالاد را داخل قالب بریزید و با پشت قاشق فشار بدهید و صاف کنید. بعد روی قالب را با پلاستیک بپوشانید و در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.

    بعد در ظرف سرو برگردانید و پلاستیک را به آرامی از آن جدا کنید.

    سپس با ورقه های خیار یا هویج به همراه کمی شوید و ... روی آن را تزئین کنید.

    انواع سالاد گرم,نحوه ی درست کردن سالاد روسی
    امضاء

  4. Top | #33

    عنوان کاربر
    همكار انجمن
    تاریخ عضویت
    November 2012
    شماره عضویت
    11038
    نوشته
    8,625
    صلوات
    396
    دلنوشته
    4
    ادرکنا یا سیدالشهدا
    تشکر
    2,047
    مورد تشکر
    1,880 در 1,040
    دریافت
    0
    آپلود
    0

    پیش فرض




    سالاد زیتون!


    مواد لازم:


    پیاز قرمز کوچک
    1 عدد
    گوجه فرنگی
    4 عدد
    زیتون سیاه بدون هسته
    2 و 1/2 پیمانه
    شاهی و یا هر نوع سبزی معطر دیگر
    3 پیمانه
    برگ ریز اسفناج 120 گرم یا 2 پیمانه
    برگ گشنیز خرد شده 1 قاشق سوپ خوری
    نمک وفلفل
    به مقدار لازم
    ترشی فلفل قرمز(در صورت تمایل)
    1/4 پیمانه




    مواد لازم برای تهیه سس:

    روغن زیتون
    2 قاشق سوپ خوری
    آب لیمو
    1 قاشق سوپ خوری
    شکر
    1/4 قاشق چای خوری
    جعفری خورد شده
    1/2 قاشق چای خوری
    تخم زیره
    1 قاشق چای خوری
    سیر کوبیده
    2 حبه


    تمام مواد لازم را با هم مخلوط کرده و خوب هم بزنید.



    طرز تهیه سالاد:

    گوجه فرنگی ها را به 8 قسمت تقسیم کرده پیاز ها را ورقه ورقه برش دهید ورقه های پیاز را از هم جدا کنید . گوجه فرنگی و پیاز و زیتون و سبزی معطر و اسفناج و ترشی فلفل را با هم مخلوط کرده سپس سس را روی سالاد بریزید . در نهایت گشنیز خورد شده را روی سالاد بپاشید.

    امضاء

  5. Top | #34

    عنوان کاربر
    همكار انجمن
    تاریخ عضویت
    November 2012
    شماره عضویت
    11038
    نوشته
    8,625
    صلوات
    396
    دلنوشته
    4
    ادرکنا یا سیدالشهدا
    تشکر
    2,047
    مورد تشکر
    1,880 در 1,040
    دریافت
    0
    آپلود
    0

    پیش فرض





    سالاد گلابی و انگور


    مواد لازم برای سالاد میوه گلابی و انگور و بادام هندی
    گلابی بزرگ خرد شده 1 عدد
    دانه انگور قرمز 1 لیوان
    کاهو خرد شده 3 لیوان
    بادام هندی خام 1/2 لیوان
    کره آب شده 1 قاشق
    پودر کاری 1 قاشق چایخوری
    نمک 1/2 قاشق چایخوری
    فلفل قرمز نوک قاشق چایخوری
    سرکه سفید 3 قاشق
    سس خردل 3 قاشق
    عسل 3 قاشق
    فلفل
    روغن زیتون 6 قاشق
    شکر قهوه ای 1 قاشق
    نمک


    مواد سالاد گلابی و انگور




    طرز تهیه: تابه ای را بردارید و بادام هندی را درون آن روی حرارت ملایم کمی تفت دهید تا کمی قهوه ای طلائی شود. در یک کاسه کره آب شده، پودر کاری، شکر قهوه ای، نمک و فلفل را خوب باهم مخلوط کنید و بادام هندی های تفت داده شده را درون آن مخلوط کنید.




    برای تهیه سس سالاد نیز، سرکه سفید، سس خردل، عسل و روغن زیتون را باهم مخلوط کنید و کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید.



    در ظرف سالاد، کاهو و انگور و گلابی را بریزید و باهم مخلوط کنید، سپس مخلوط بادام هندی را روی آن بریزید و سالاد را همراه با سسی که آماده کرده اید سرو کنید.
    امضاء

  6. Top | #35

    عنوان کاربر
    همكار انجمن
    تاریخ عضویت
    November 2012
    شماره عضویت
    11038
    نوشته
    8,625
    صلوات
    396
    دلنوشته
    4
    ادرکنا یا سیدالشهدا
    تشکر
    2,047
    مورد تشکر
    1,880 در 1,040
    دریافت
    0
    آپلود
    0

    پیش فرض






    طرز تهیه سالاد نودل و کاهو پیچ


    مواد لازم برای سالاد نودل و کاهو پیچ
    نودل 1 بسته
    کاهو پیچ 1/2 عدد
    تخم آفتابگردان 1/3 لیوان
    روغن زیتون یا کنجد 1/3 لیوان
    شکر سفید 3 قاشق
    سرکه سفید 3 قاشق



    سالاد نودل و کاهو پیچ


    طرز تهیه: طبق دستور روی پاکت، نودل را در آب جوش بجوشانید اما ادویه آن را نگه دارید. سپس آن را آبکشی کنید. کاهو پیچ را بسیار ریز خرد کنید و سپس شسته و آبکش کنید. نودل و کاهو و تخم آفتابگردان را در ظرف سالاد بریزید و با هم مخلوط کنید.


    روغن زیتون، شکر و سرکه را نیز باهم خوب مخلوط کنید و سپس آن را روی سالاد بریزید.



    امضاء

  7. Top | #36

    عنوان کاربر
    همكار انجمن
    تاریخ عضویت
    November 2012
    شماره عضویت
    11038
    نوشته
    8,625
    صلوات
    396
    دلنوشته
    4
    ادرکنا یا سیدالشهدا
    تشکر
    2,047
    مورد تشکر
    1,880 در 1,040
    دریافت
    0
    آپلود
    0

    پیش فرض





    طرز تهیه سالاد لبو و ماهی روسی | سالاد قالبی لایه ای


    مواد لازم برای سالاد لبو و ماهی روسی | سالاد قالبی لایه ای
    فیله ماهی کبابی خرد شده 2 لیوان
    سیب زمینی بزرگ 3 عدد
    چغندر قرمز بزرگ تمیزشده 2 عدد
    هویج متوسط پوست کنده شده 2 عدد
    سس مایونز 6 قاشق
    تخم مرغ پخته 3 عدد
    نمک و فلفل به میزان دلخواه



    سالاد لبو روسی


    طرز تهیه: سیب زمینی ها، هویج و چغندر را در آب جوش بپزید اما مراقب باشید تا له نشوند. برای پخته شدن هر کدام از آنها به ترتیب تقریبا 15 تا 20 دقیقه، 25 تا 30 دقیقه و 40 دقیقه زمان لازم است.


    پس از اینکه مواد خوب آبپز شدند، آنها را از آب جوش بیرون بیاورید و اجازه دهید تا خوب خنک شوند. سپس پوست سیب زمینی را بکنید و آن را خرد کنید. چغندر و هویج را نیز در ظرف جداگانه مکعبی خرد کنید.



    ظرف سالاد را حاضر کنید و فیله های ماهی را در کف بریزید. به ترتیب نصف سیب زمینی، نصف هویج و نصف چغندر قرمز را به صورت لایه ای در کاسه بریزید و سه قاشق از سس مایونز را روی آنها پهن کنید و کمی نمک و فلفل بپاشید. مجددا همین لایه ها را تکرار کنید و در آخر دوباره سس مایونز باقی مانده و نمک و فلفل را روی سالاد بریزید و پس از حلقه حلقه کردن تخم مرغ های پخته، سالاد را با آنها تزئین کنید.



    نکته: این سالاد در اصل با استفاده از فیله شاه ماهی خام تهیه می شود اما به دلیل نامطبوع بودن طعم ماهی خام، بهتر است از فیله پخته استفاده شود.


    تزئین این سالاد خوشمزه می تواند متفاوت باشد و حتی می شود در ظروف کوچک و به صورت قالبی این سالاد را سرو کرد. سالاد لبو و ماهی یک وعده غذای کامل است.
    امضاء

  8. Top | #37

    عنوان کاربر
    همكار انجمن
    تاریخ عضویت
    November 2012
    شماره عضویت
    11038
    نوشته
    8,625
    صلوات
    396
    دلنوشته
    4
    ادرکنا یا سیدالشهدا
    تشکر
    2,047
    مورد تشکر
    1,880 در 1,040
    دریافت
    0
    آپلود
    0

    پیش فرض






    سالاد کاهو لایه ای


    مواد لازم برای سالاد کاهو لایه ای

    کاهو متوسط 1 عدد
    کرفس خرد شده 1 لیوان
    تخم مرغ آبپز شده سفت 5 عدد
    نخود فرنگی پخته شده 1 لیوان
    فلفل دلمه ای خرد شده 1 لیوان
    ژامبون خرد شده 8 ورق
    سس مایونز 1 و 1/2 لیوان
    شکر 2 قاشق
    پنیر چدار 150 گرم

    سالاد کاهو لایه ای




    طرز تهیه: برگ های کاهو را جدا کنید و بشوئید و آبگیری کنید. سپس آنها را خرد کنید و در انتهای کاسه سالاد بزرگ بریزید. مواد دیگر را به صورت لایه لایه روی کاهو بریزید. مثلا بهتر است لایه ها بدین ترتیب باشند: کرفس، نخود فرنگی، برش های تخم مرغ، فلفل سبز و ژامبون.



    سس مایونز را با شکر مخلوط کنید و روی سالاد بریزید. برای تزیین در نهایت پنیر چدار را روی سالاد بپاشید.




    نکته: به دلخواه می توانید از پیاز هم در سالاد استفاده کنید.


    امضاء

  9. Top | #38

    عنوان کاربر
    همكار انجمن
    تاریخ عضویت
    November 2012
    شماره عضویت
    11038
    نوشته
    8,625
    صلوات
    396
    دلنوشته
    4
    ادرکنا یا سیدالشهدا
    تشکر
    2,047
    مورد تشکر
    1,880 در 1,040
    دریافت
    0
    آپلود
    0

    پیش فرض




    سالاد زیتون!


    مواد لازم:


    پیاز قرمز کوچک
    1 عدد
    گوجه فرنگی
    4 عدد
    زیتون سیاه بدون هسته
    2 و 1/2 پیمانه
    شاهی و یا هر نوع سبزی معطر دیگر
    3 پیمانه
    برگ ریز اسفناج 120 گرم یا 2 پیمانه
    برگ گشنیز خرد شده 1 قاشق سوپ خوری
    نمک وفلفل
    به مقدار لازم
    ترشی فلفل قرمز(در صورت تمایل)
    1/4 پیمانه




    مواد لازم برای تهیه سس:

    روغن زیتون
    2 قاشق سوپ خوری
    آب لیمو
    1 قاشق سوپ خوری
    شکر
    1/4 قاشق چای خوری
    جعفری خورد شده
    1/2 قاشق چای خوری
    تخم زیره
    1 قاشق چای خوری
    سیر کوبیده
    2 حبه


    تمام مواد لازم را با هم مخلوط کرده و خوب هم بزنید.



    طرز تهیه سالاد:

    گوجه فرنگی ها را به 8 قسمت تقسیم کرده پیاز ها را ورقه ورقه برش دهید ورقه های پیاز را از هم جدا کنید . گوجه فرنگی و پیاز و زیتون و سبزی معطر و اسفناج و ترشی فلفل را با هم مخلوط کرده سپس سس را روی سالاد بریزید . در نهایت گشنیز خورد شده را روی سالاد بپاشید.
    امضاء

  10. Top | #39

    عنوان کاربر
    همكار انجمن
    تاریخ عضویت
    November 2012
    شماره عضویت
    11038
    نوشته
    8,625
    صلوات
    396
    دلنوشته
    4
    ادرکنا یا سیدالشهدا
    تشکر
    2,047
    مورد تشکر
    1,880 در 1,040
    دریافت
    0
    آپلود
    0

    پیش فرض






    طرز تهیه سالاد کاهو پیچ و کلم با زیره


    مواد لازم برای سالاد کاهو پیچ و کلم با زیره
    پیاز قرمز کوچک کاملا خرد شده 1 عدد
    سس مایونز 1 قاشق
    سرکه بالزامیک 2 قاشق
    روغن زیتون یا کنجد 1/3 لیوان
    دانه زیره 1 قاشق چایخوری
    نمک نصف قاشق چایخوری
    کاهو پیچ خرد شده 1 عدد
    کلم سفید خرد شده 1/2 عدد
    فلفل به میزان دلخواه



    سالاد کاهو و کلم و زیره

    طرز تهیه: دانه های زیره را در تابه کوچکی بریزید و روی حرارت بالا قرار دهید تا دانه ها کاملا گرم شوند اما به رنگ قهوه ای در نیایند. آنها را به روش دلخواه خود آسیاب کنید.



    سس مایونز و سرکه بالزامیک را خوب باهم مخلوط کنید. سپس کم کم روغن زیتون را اضافه کنید و آرام آرام هم بزنید تا سس حالت امولسیون پیدا کند. در نهایت زیره آسیاب شده و نمک و فلفل را اضافه کنید.



    پیاز خرد شده، کاهو پیچ و کلم سفید را به کاسه سالاد منتقل کنید و سس را روی آن بریزید. 15 تا 20 دقیقه قبل از سرو کردن سالاد آن را در یخچال قرار دهید.


    امضاء

صفحه 4 از 4 نخستنخست 1234

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
© تمامی حقوق از جمله طراحی قالب برای سایت آیه های انتظار محفوظ می باشد © طراحی و ویرایش Masoomi