نمایش نتایج: از شماره 1 تا 3 , از مجموع 3

موضوع: اخبار علمی ، اجتماعی ،اقتصادی، فرهنگی ،هنری در شهریور ماه 90

  1. Top | #1

    عنوان کاربر
    مدیر ارشد انجمن اهل بیت علیهم السلام
    تاریخ عضویت
    January 1970
    شماره عضویت
    143
    نوشته
    21,044
    صلوات
    4413
    دلنوشته
    5
    اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍاَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّک
    تشکر
    45,361
    مورد تشکر
    50,598 در 16,233
    وبلاگ
    15
    دریافت
    0
    آپلود
    0

    khabar اخبار علمی ، اجتماعی ،اقتصادی، فرهنگی ،هنری در شهریور ماه 90

    فرزند آيت‌الله حسن‌زاده اعلام كرد؛


    آخرين اخبار از وضعيت جسماني آيت‌الله حسن‌زاده آملي





    راسخون : فرزند آيت‌الله حسن‌‌زاده آملي شايعه وخامت حال اين عالم رباني را تكذيب كرد و اظهار داشت: گرچه از نظر جسماني ايشان در وضعيت مناسبي قرار ندارند اما اين كه حال عمومي شان وخيم شده باشد، هرگز چنين چيزي وجود ندارد.

    به گزارش راسخون به نقل ازرسا، حجت‌الاسلام عبدالله حسن‌زاده آملي فرزند آيت‌الله حسن‌‌زاده آملي شايعه وخامت حال اين عالم رباني را تكذيب كرد و اظهار داشت: گرچه از نظر جسماني ايشان در وضعيت مناسبي قرار ندارند اما اينكه حال عمومي‌شان وخيم شده باشد، هرگز چنين چيزي وجود ندارد.

    وي افزود: نمي‌گوييم حال مناسب دارند، زيرا سال‌ها درد چشم، ‌قلب و بيماري پا درد و ديابت دارند كه بيماريشان از سابق وجود داشته است، اين كه اتفاق خاصي رخ داده باشد چنين چيزي صحت ندارد.

    حجت‌الاسلام حسن‌زاده تصريح كرد: در چند روز گذشته هرگز ايشان بستري نشده و در روستا ايرا و در كنار فرزندشان زندگي مي‌كنند و هرگز مشكلي جسمي حادي در اين چند روز به وجود نيامده است كه رسانه‌ها بخواهند آن را بزرگ‌نمايي كنند.

    فرزند اين عالم رباني تصريح كرد: هميشه ايشان محتاج دعاي مؤمنان هستند و اميدواريم روزه داران و مؤمنان هرگز ايشان را از دعاي خيرشان محروم نكنند.




    ویرایش توسط فاطمی*خادمه یوسف زهرا(س)* : 11-02-2012 در ساعت 11:48
    امضاء

  2. تشكر


  3.  

  4. Top | #2

    عنوان کاربر
    مدیر ارشد انجمن اهل بیت علیهم السلام
    تاریخ عضویت
    January 1970
    شماره عضویت
    143
    نوشته
    21,044
    صلوات
    4413
    دلنوشته
    5
    اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍاَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّک
    تشکر
    45,361
    مورد تشکر
    50,598 در 16,233
    وبلاگ
    15
    دریافت
    0
    آپلود
    0

    gozaresh کتاب‌های باحجاب، کتاب‌های بی‌حجاب








    کتاب‌های باحجاب، کتاب‌های بی‌حجاب




    داشتنِ حجاب با تعریفِ پوششِ کلِ بدن و موها به غیر از گردیِ صورت و دست‌ها در مقابلِ نامحرم بر هر زن مسلمان واجب است و برای هر متدینی واضح و پذیرفته شده است.
    به گزارش اشا، قاعدتاً هر خانوادهٔ متدین و متشرع باید دخترش را قبل از ورود به سنِ تکلیف برای رعایتِ حجاب آماده و متقاعد کند؛ آماده و متقاعد کردنی همراه با محبت، زبانِ نرم و مشوقانه.
    اما به هرحال استفاده از ابزار و وسایلِ فرهنگی در ایجادِ این زمینه و آماده‌سازی، نقشِ مهم و تأثیرگذاری دارد.

    یکی از این ابزارهای فرهنگی، کتاب است؛ ابزاری که هم به لحاظِ محتوا می‌تواند زمینه‌سازِ گرایشِ دخترانِ کودک و نوجوان به حجاب باشد و هم به لحاظِ بصری و تصویرگری می‌تواند مؤثر باشد.

    اما آیا در رسانهٔ مهمی چون کتاب این زمینه‌سازی ایجاد می‌شود؟ و بدتر از آن! آیا در فضای کلیِ تصویرگریِ کتابِ کودک، جریانی هرچند ناخواسته ضدِ احکامِ مربوط به حجاب وجود دارد یا خیر؟

    حجاب‌های از سر اجبار!

    محتوای کتاب‌های کودک و نوجوان با موضوع حجاب به‌طور مجزا در یادداشتی دیگر باید بررسی شود، ولی شاید این موضوع در «تصویرگریِ» کتابِ کودک مهم‌تر باشد؛ زیرا در دورانِ قبل از مدرسه تأثیرگذاریِ تصویر برای دخترانِ خردسال خیلی زیاد است و حتی بعد از ورود به مدرسه و در دو سالِ منتهی به سنِ تکلیفِ دختران، می‌تواند برای کششِ بیش‌ترِ آن‌ها به مطالعه، مؤثرتر باشد. بنابراین مهم است که دختران در کتاب‌های داستان چه تصویری از زنان و دختران می‌بینند.
    برای بررسیِ مختصرِ چگونگیِ تصویرِ دختران و زنان در کتاب‌های کودک تنها کافی است به یک کتاب‌فروشی از جمله کتاب‌فروشی‌های کانونِ پرورشِ فکری کودکان و نوجوانان یا فروشگاه‌های کتابِ شهر مراجعه کنید و سی تا چهل عنوان از کتاب‌های کودک را ورق بزنید…
    وقتی کتاب‌های کودک با نویسنده‌هایی مطرح و معتبر در عرصهٔ ادبیاتِ کودک را تورق کنید، به انبوهی از تصاویری برمی‌خورید که در آن‌ها موی زنان و دختران حتماً از قسمتِ جلو و عقبِ روسری، مقنعه یا حتی شالِ طراحی شده در صفحاتِ کتاب، بیرون زده است؛ گویی تصویرگرانِ کتابِ کودک تصور می‌کنند که اگر موهای زنان و دخترانِ تصاویرِ داستان را از زیرِ روسری بیرون نکشند، حتماً مخاطبِ کودک خیال خواهد کرد که این زنان بی‌مو و کچل هستند!
    اما این موضوع زمانی که به تفکر‌سازی می‌رسد خطرناک‌تر و مهم‌تر می‌شود؛ به این معنا که وقتی تصویرگر مثلاً در کتابِ «آی بچه‌ها بهداشت» نوشته منصوره یاراحمدی خانم دکترِ مهربانِ داستان را با مقنعه‌ای تصویر می‌کند که موهایش از زیرِ آن بیرون زده است، ناخودآگاه چه پیامی را به دخترِ خردسالِ مخاطبِ این کتاب، منتقل می‌کند؟

    در کتاب‌های «نی‌نی کوچولو گل پسره، با خنده‌هاش دل می‌بره» نوشته ناصر کشاورز، «یاسمن نازنازی، پارک می‌ره وقت بازی» نوشته مهرداد دفاعی، «توپولی میاد تو قصه‌ها…» نوشته مریم شهبازی، مادرانِ کاردان و مهربانِ داستان حجابِ کامل که ندارند هیچ، با لب‌های قرمز و برجسته و صورتِ آرایش شده تصویر شده‌اند. آیا غیر از این است که دخترِ خردسالِ مخاطبِ این کتاب‌ها حالتِ طبیعیِ یک زنِ مسلمان را با آرایش و حجابِ نصفه نیمه و از سرِ اجبار، تلقی خواهد کرد؟

    چه باید کرد؟

    البته در میانِ انبوهِ کتاب‌های کودکان، کتاب‌های کمی هم پیدا می‌شوند که در آن زنانِ تصویر شده، حجابِ کامل دارند. مثلاً کتاب «حسنی میای بازی کنیم؟» نوشته زرین رحیم بخش که آقای یوسف زبیدی تصویرگرِ آن بوده و در آن خانم معلمِ مهربان داستان دارای حجاب کامل است؛
    یا مجموعه کتاب‌هایی که انتشارات انتظار مهر مشهد منتشر کرده و شرکتِ هنری آتی نگار تصویرگریِ آن‌ها را بر عهده داشته است یا مجموعه کتاب‌هایی که انتشاراتِ تک‌نوازِ حجاز مشهد منتشر کرده است و بیش‌ترِ آن‌ها محتوای مذهبی دارند.

    اما باید قبول کرد که این نوع کتاب‌ها کم و محدود است یا در مکان‌های خاصی مانند بخشِ کودکان و نوجوانانِ انتشاراتِ آستانِ قدسِ رضوی یا مسجدِ جمکران و نمایشگاه‌های قرآن توزیع می‌شود.

    حالا با این تفاسیر تکلیفِ خانواده‌های متدینی که دوست دارند فرزندان‌شان دوست‌دارِ کتاب و کتاب‌خوانی باشند، چیست؟ آیا آن‌ها باید تنها طیفِ خاصی از کتاب‌ها را با برای کودکانِ خود انتخاب کنند و از مواجه شدنِ فرزندان‌شان با کتاب‌های مخالف یا دارای موضع علیه مسائل اسلام، جلوگیری کنند؟

    یا به دلیل این‌که با هیچ ممیزی نمی‌شود تصویرگرِ بی‌اعتقاد به حجاب را، مجبور به رعایتِ اصولِ اسلامی در تصویرگری‌هایش کرد، دائماً با خریدِ هر کتابی که با عقایدِ اسلامی هم‌خوانی ندارد، کودک را نسبت به بایدها و نبایدهای دین و هست و نیست‌های جامعه آگاه کنیم؟
    شاید اصلاً مشکل از خود متدینین است که در دنیای مدرن به مسائلِ غیرِ مدرنی چون حجاب فکر می‌کنند و موضوعِ حجاب در تصویرگریِ کتابِ کودک را که امری پیشِ پا افتاده است، در میانِ موج گستردهٔ تهاجمِ فرهنگی علیهِ اعتقاداتِ دینی، جدی تلقی می‌کنند و سخت می‌گیرند! قضاوت با شما مخاطب عزیز سایت «خانه کتاب اشا» است.

    منبع

    ویرایش توسط نرگس منتظر : 26-08-2011 در ساعت 06:22
    امضاء

  5. تشكرها 2


  6. Top | #3

    عنوان کاربر
    مدیر ارشد انجمن اهل بیت علیهم السلام
    تاریخ عضویت
    January 1970
    شماره عضویت
    143
    نوشته
    21,044
    صلوات
    4413
    دلنوشته
    5
    اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍاَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّک
    تشکر
    45,361
    مورد تشکر
    50,598 در 16,233
    وبلاگ
    15
    دریافت
    0
    آپلود
    0

    توجه افزایش قیمت شیر و مواد لبنی غیرقانونی است

    معاون بازرسی و رسیدگی به تخلفات سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان گفت: افزایش اخیر قیمت شیر و مواد لبنی غیرقانونی و تخلف است و با عاملان آن برخورد خواهد شد.


    آقای تقوی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار واحد مرکزی خبر افزود: با توجه به هماهنگی های صورت گرفته با سازمان حمایت ، افزایش قیمت شیر و مواد لبنی قبل از ماه رمضان اعمال شد و پس از آن هرگونه افزایش قیمت خودسرانه ممنوع است.
    وی ادامه داد: به سازمان های صنعت ، معدن و تجارت استان ها ابلاغ شده است که واحدهای متخلف ، نرخ های خود را به قیمت های مصوب قبل از ماه مبارک رمضان برگردانند و در غیر این صورت ، برخورد قانونی در انتظار خاطیان خواهد بود.
    معاون بازرسی و رسیدگی به تخلفات سازمان حمایت اضافه کرد: تعیین پایه قیمت شیر خام به کمیته های استانی زیر نظر استانداری ها محول و مقرر شده است ضوابط سازمان حمایت در تعیین نرخ فرآورده ها در نظر گرفته شود.
    تقوی گفت: البته تنوع در بسته بندی و ضریب چربی شیر و مواد لبنی می تواند در قیمت تمام شده تاثیرگذار باشد اما به استان ها اعلام کرده ایم نوع بسته بندی و ضریب چربی به گونه ای باشد که امکان بازرسی را سلب نکند.
    وی افزود: قیمت های رسمی که کمیته های استانی تعیین می کنند در پایگاه اطلاع رسانی سازمان حمایت درج می شود و این قیمت ها به عنوان قیمت مصوب ملاک عمل بازرسی هاست .
    تقوی همچنین گفت: طرح نظارت ویژه بازگشایی مدارس از10 شهریور تا10 مهر در حال اجراست و در آن بر نحوه عرضه کالاهای مورد نیاز مدارس نظارت می شود.
    وی افزود: همچنین از10 شهریور تاکنون 17 هزار و500 فقره بازرسی از واحدهای خرد و کلان تولیدی و توزیعی مواد لبنی صورت گرفته که در این باره 546 فقره پرونده تخلف به ارزش بیش از سه میلیارد ریال تشکیل شده است.
    تقوی بیشترین تخلف گزارش شده از واحدهای خرد و کلان مواد لبنی را گرانفروشی و درج نکردن قیمت اعلام کرد.
    وی گفت: از آغاز طرح نظارت ویژه بازگشایی مدارس نیز تاکنون 257 هزار مورد بازرسی از واحدهای خرد و کلان صورت گرفته است که از این تعداد19 هزار مورد به تشکیل پرونده تخلفاتی به ارزش بیش از 109 میلیارد ریال منجر شده است.
    تقوی افزود: مهم ترین اقلامی که در طرح ویژه بازگشایی مدارس بازرسی می شود ، پوشاک ، ‌کیف و کفش ، دفترچه دانش آموزی ، نوشت افزار و کالاهای نمایشگاه های پاییزه است.
    وی افزود: همچنین در این مدت12 هزار مورد گزارش مردمی تخلف از طریق سامانه 124 دریافت و در این باره چهارهزار پرونده تشکیل شده و بیش از1050 مورد گشت مشترک سازمان حمایت با سازمان تعزیرات حکومتی و دیگر نهادهای مربوط صورت گرفته

    امضاء

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. حجاب در رسانه ملی، چالش ها و بایسته ها
    توسط یاس بهشتی* خادمه باب الحوائج جواد الائمه (ع)* در انجمن حجاب و پوشش اسلامي
    پاسخ: 22
    آخرين نوشته: 27-01-2015, 14:00
  2. پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 18-11-2014, 21:51
  3. پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 18-10-2014, 10:50
  4. خادمی، عاشقی است...
    توسط نیایش*خادمه یوسف فاطمه(س)* در انجمن امام رضا عليه السلام
    پاسخ: 13
    آخرين نوشته: 07-09-2014, 14:18
  5. رشتی، میرزا حبیب الله
    توسط ملکوت* گامی تارهایی * در انجمن افلاكيان خاك نشين
    پاسخ: 6
    آخرين نوشته: 30-04-2010, 03:06

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
© تمامی حقوق از جمله طراحی قالب برای سایت آیه های انتظار محفوظ می باشد © طراحی و ویرایش Masoomi