نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 469

موضوع: ║✿║ کاربران عزیز مشکلات فنی سایت را اینجا مطرح کنید ║✿║

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. Top | #11

عنوان کاربر
    مدير فنی سايت
    شماره عضویت
    2313
    نوشته
    167
    صلوات
    132
    دلنوشته
    2
    الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
    مورد تشکر
    834 در 168
    دریافت
    3
    آپلود
    0

سلام . عرض ادب
    نقل قول نوشته اصلی توسط مصطفی*شیعه ال طاها* نمایش پست ها

ولی حق بدید جواب هایی که میدید هیچ قانع کننده نیست
    اولا مودم هیچ اشکالی نداره خیلی الحمدالله سرعت بالاست وبگردی میکنم حتی از فیلتر شکن استفاده میکنم برای چک کردن صفحات فیس بوک و توییتر خودم هیچ مشکلی ندارم
    با اینکه از فیلتر استفاده میکنم و ....
    اکثرا اوقات از مرورگر موزیلا استفاده میکنم اما مشکل که پیش میاد در اینجا از کروم هم استفاده میکنم باز هم جوابگو نیست..
    من که پاسحی ندادم وفقط عرض کردم بررسی کنید و دلیل مطرح کردن خاموش و روشن کردن مودم هم اینه که آی پی عوض میشه ( نه اینکه مودم شما مشکلی داره ) و برای کسی که به صورت عادی ( بدون فیلتر) وارد نت میشه گاهی با تغییر آی پی و این خاموش و روشن کردن سایت سریع براش باز میشه درحالیکه قبل از این سایت رو نمیدید و این به خاطر واسط های دسترسی به نت هست یعنی همون سرویس دهنده ها که اینترنت میدن
    و اگر شما با فیلتر شکن سایتی رو نبینید با این روش هم نمی بینیید ( خاموش و روشن کردن مودم ) و درواقع فیلتر شکن همون تغییر آی پی هست منتهی آی پی غیر ایران ( برخلاف خاموش و روشن کردن مودم که ای پی دیگری از ایران هست ) و وقتی از اون استفاده میکنید آی پی شما کشوری دیگه میشه ...

خب برای بررسی مشکل باید شما لطف کنید درزمانیکه سایت رو نمی بینید پینگ بگیرید چطور ؟
    آموزش کلیک کنید
    و اگر پینگ تایم اوت نشد دستور tracert رو اجرا گنید
    آموزش کلیک کنید

به زبان ساده : ما به کاربر اول میگیم آی پی رو عوض کن چون اینترنت های ایران مشکل دارند گاهی و بعد میگیم پینگ بگیرن تا مشخص بشه سایت رو میبنن یا نه و اگر سایت رو دیدن جهت بررسی واسط ها و مشکل میگیم tracert بگیرن و بعد از اینکه از اینها عکس گرفتید
    عکس پینگ و tracert رو میفرستیم به مدیر هاست که ایشان مشکل رو بررسی و رفع کنند اگر از سرور نباشه مشخص میشه مشکل از کجاست

2.  

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع