به همین مناسبت و در آستانه سالروز رحلت این بانوی مجتهده و عالمه، بانو قلمکار یکی از شاگردان نزدیک این بانوی نابغه به بیان سخنانی درباره شخصیت و خدمات مرحومه بانو امین پرداخت و درباره آشنایی خود با این اندیشمند زن مسلمان گفت:
![]()
بانو قلمکار، از شاگردان نزدیک بانو امین میگوید: به خاطر دارم که در آن زمان حضرات آیاتی چون علامه جعفری،
علامه طباطبایی و شهید مطهری از ایران و بسیاری از علمای خارجی، از جمله حوزه نجف برای دیدار ایشان درخواست وقت میکردند.
به گزارش تهران پرس، 23 خردادماه سالروز رحلت بانوی سیده نصرت امین اصفهانی
از دوران جوانی مانند خیلی از بانوان دلباخته ایشان از باسواد و بیسواد در کلاسهای عمومی بانو امین شرکت میکردیم.
بعد هم که من به مباحث علاقهمند شدم و دروس دیگر را در محضر اساتید و آقایان آموختم و آنگاه در کلاسهای دیگر ایشان افتخار حضور پیدا کردم. پس از آن هم به صورت خصوصی خدمت این بانوی گرانقدر میرسیدم و از نصایح و مطالب عرفانی ایشان برخوردار میشدم.
وی در ادامه با اشاره به ویژگیهای اخلاقی و علمی این بانوی مجتهده افزود: همه دوران مصاحبت ما با ایشان و به بخصوص جلسات درسشان خاطره بود.
خاطرم میآید آن زمان که ایشان به عنوان یک مجتهد و عارف و فیلسوف شهرت داشتند، علمای بسیاری برای دیدار ایشان تقاضای وقت میکردند در صورتی که ایشان با همه بانوان چه باسواد و چه بیسواد با تواضع تمام رفتار و دیدار و میکردند.
حتی وقتی منزل ایشان میرفتم بانوانی را میدیدم که ظاهر چندان مناسبی هم نداشتند و خدمت این بانو رسیده بودند و ایشان نیز در کمال تواضع با آنها صحبت میکردند و این نکته خیلی برایم جالب بود.

نقل قول