آیتالله مهدوی کنی پیش از برگزاری جلسه هیات رییسه خبرگان، در جمع خبرنگاران با اشاره به نزدیک شدن سالگرد رحلت حضرت امام(ره)، گفت: جلساتی که ما با امام داشتیم، اینطور نبود که از همان ابتدا اعمال ولایت کند، تنها در شرایطی که بحرانی بود یا وقتی که بحثها به جایی نمیرسید، امام(ره) این کار را میکرد.
وی با یادآوری اینکه «امام نظامی را تشکیل داد که متکی به فرد نبود» افزود: با وجود اینکه پس از رحلت ایشان بسیاری از افراد فکر میکردند که نظام با مشکل مواجه میشود، دیدیم که مقام معظم رهبری در خبرگان برای جایگاه رهبری انتخاب شد و هیچ بحرانی هم ایجاد نشد.
وی به مرور خاطره خود از زمان رحلت امام خمینی(ره) پرداخت و گفت: زمانی که حضرت امام(ره) رحلت کردند، من به دلیل بیماری قلبی در خارج از کشور بودم. آن زمان هنوز نمیشد بیماریهای قلبی را در کشور به خوبی درمان کرد. وقتی این خبر در خارج از کشور اعلام شد، من به دفتر هواپیمایی رفتم و درمان را رها کردم، تا به کشور بازگردم. چندصد خبرنگار در آنجا میخواستند به تهران سفر کنند که هواپیمایی گفت جا نداریم و حتی آنها میخواستند که یک هواپیمای اختصاصی تهیه کنند و میگفتند که با رحلت امام(ره) در ایران جنگ داخلی اتفاق خواهد افتاد، اما پس از مدتی وقتی اعلام شد که مقام معظم رهبری به این سمت انتخاب شده است، گویی آب سردی بر روی اینها ریختند و حتی بعضی از آنها از آمدن به تهران انصراف دادند؛ چراکه بحرانی ایجاد نشده بود.
/

نقل قول