-:- هوالمعشوق -:-
عشقی که یه روز با چهره ای مظلومانهدر خونه دلتو بزنه و با همون یک ثانیه نگاهت وارد قلبت بشه ، تو رو در خودش غرق کنه، عشقی که به ظاهر تو رو می خندونه ولی مثل شمع درونت رو ذره ذره آب کنه
، عشقی که ازت نمی پرسه کی هستی و چی هستی (فقط می گه من هستم)...
عشقی که تو رو بازیچه دستهای خودش بکنه عشقی که تو رو به مرز جنون، بکشه، عشقی که تو رو کور و کرت بکنه و نفهمی دور و ورت چه خبره
عشقی که در کمال بی اعتنایی تو رو به فلاکت بکشه و وقتی که تو رو خوردت کرد ترکت کنه، عشقی که بهت بگه فقط من، فقط من....... عشقی که باعث بشه ، خدا رو از یاد ببری نه................... این عشق نیست، نابودیی بیش نیست
عشق اون که تو رو واسه خودت بخواد، عشق اونه که واست ارزش قائل باشه عشق اونه که منتی واست نداشته باشه عشق اونه که ابدی باشه همیشه توی قلبت باشه ... عشق اونه که تو رو به اوج برسونه...عشق اونه که تو رو به اون وادی مطلق برسونه .....
عشق اونه که تو رو به تنها معبود ابدی الله برسونه![]()

در خونه دلتو بزنه و با همون یک ثانیه نگاهت وارد قلبت بشه ، تو رو در خودش غرق کنه، عشقی که به ظاهر تو رو می خندونه ولی مثل شمع درونت رو ذره ذره آب کنه
، عشقی که ازت نمی پرسه کی هستی و چی هستی (فقط می گه من هستم)...
، عشقی که تو رو کور و کرت بکنه و نفهمی دور و ورت چه خبره
، عشقی که بهت بگه فقط من، فقط من....... عشقی که باعث بشه ، خدا رو از یاد ببری نه................... این عشق نیست، نابودیی بیش نیست
عشق اونه که تو رو به اون وادی مطلق برسونه .....

نقل قول