نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: جنین انسان در نوشابه‌های پپسی

  1. Top | #1


    عنوان کاربر
    مدیر ارشد انجمن
    تاریخ عضویت
    January 1970
    شماره عضویت
    970
    نوشته
    3,832
    تشکر
    10,277
    مورد تشکر
    7,610 در 1,949
    وبلاگ
    1
    دریافت
    0
    آپلود
    0

    توجه جنین انسان در نوشابه‌های پپسی


    گروه وکلای آمریکایی می گویند
    هرچند نوشابه های شیرین تری به بازار می آیند ولی آگاه باشید که جان انسانها را می‌خورید.
    گروههای حقوق بشر و وکلای دادگستری های آمریکا از مقامات این کشور خواسته اند فعالیت و تولید محصولات شرکت پپسی کولا به خاطر همکاری با شرکت سینومیکس ممنوع اعلام شود.

    سینومیکس شرکتی مشهور در حوزه بیوتکنولوژی است که روی سلولهای بنیادین یا همان سلولهای جنین انسان و حیوان تحقیق می‌کند. وکلای این گروه موسوم به بچه های خدا برای زندگی (CGL) ادعا می‌کنند سینومیکس در همکاری با شرکت نوشابه سازی پپسی در حال ساخت و تحقیق روی سلولهای بنیادین و جنینی برای استفاده در نوشابه ها و نوشیدنی ها ست که گفته می شود مزه نوشیدنی ها را بهتر می کند.
    در شکایت نامه ای که این گروه تحویل دادگاه عالی آمریکا داده است عنوان شده که شرکت سینومیکس با استفاده از HEK-293 (سلولهای جنینی کلیه انسان) در حال تحقیق و ساخت افزودنی ها و طعم دهنده هایی جدید برای شرکت پپسی هستند که در آزمایشات اولیه طعم دلپذیرتری از آن را به مصرف‌کننده منتقل می‌کند.
    گروه وکلای آمریکایی می گویند هرچند نوشابه های شیرین تری به بازار می آیند ولی آگاه باشید که جان انسانها را می‌خورید.
    در این تحقیقات قرار است از گیرنده های حسی انسان نیز برای بالا بردن طعم و مزه نوشابه ها استفاده شود


    امضاء



  2. تشكرها 2

    sly.ocean (16-12-2011)

  3.  

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
© تمامی حقوق از جمله طراحی قالب برای سایت آیه های انتظار محفوظ می باشد © طراحی و ویرایش Masoomi