نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: چرا مهدی هاشمی و وکلایش از دریافت حکم دادگاه امتناع می کنند؟

  1. Top | #1

    عنوان کاربر
    مديرکل سايت
    تاریخ عضویت
    August 2009
    شماره عضویت
    13
    نوشته
    111,459
    صلوات
    32803
    دلنوشته
    77
    تقدیم به مادرم حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها
    تشکر
    79,636
    مورد تشکر
    206,230 در 64,522
    وبلاگ
    243
    دریافت
    9
    آپلود
    102

    چرا مهدی هاشمی و وکلایش از دریافت حکم دادگاه امتناع می کنند؟






    تمام سعی و تلاش‌ها برای عقب افتادن صدور حکم م.ه از سوی اهرم‌های فشار رسانه‌ای و غیر رسانه‌ای جواب نداده و این حکم بالاخره صادر شد اما چرا آقازاده جنجالی برای دریافت حکم به دادگاه نمی‌رود.



    به گزارش فارس، روزهای پایانی هفته گذشته بود که برخی رسانه‌ها از صدور حکم م.ه توسط قاضی پرونده خبر داده و عنوان کردند که این حکم در انتظار ابلاغ است.


    اما پس از گذشت چند روز از صدور حکم و احضار چندباره‌ متهم و وکلایش برای ابلاغ، تاکنون هیچ‌یک برای دریافت حکم صادره مراجعه نکرده‌اند.

    گرچه تلاش‌ها برای به تعویق انداختن صدور حکم جهت پشت سر نهادن انتخاب ریاست مجلس خبرگان یکی از اهداف تیم رسانه‌ای همراه و مدافع م.ه بود اما با توجه به برگزاری این انتخابات دیگر موضوعی برای به تعویق انداختن صدور حکم وجود نداشت.

    دستگاه قضا که به گفته معاون اول خود قصد داشت تا پایان سال حکم م.ه را صادر نماید به وعده خود عمل کرده و هم‌اکنون م.ه را برای ابلاغ آن احضار کرده است.

    م.ه و وکلایش که هنوز برای دریافت حکم مراجعه‌ای به دادگاه انقلاب نداشته‌اند در حالی آخرین روز از فرصت سه روزه برای دریافت حکم را پشت سر می‌گذارد که به نظر می‌رسد با توجه به پایان سال اهتمامی برای دریافت حکم نداشته و قصد دارند تا با هدف وقت‌کشی و ورود رسانه‌ها به تعطیلات از بار روانی آن بکاهند.



    گر چه این شیوه‌ نخ‌نما شده از وقت کشی و امتناع از دریافت حکم بدون راه‌کار قانونی برای قوه‌قضائیه و قاضی پرونده نیست اما باید گفت عدم دریافت حکم دادگاه از سوی م.ه اولین قدم در نادیده گرفتن حکم قضایی و قلدری در برابر دستگاه قضاست.


    به نظر می‌رسد دستگاه قضا برای دیگر مراحل و اقدامات احتمالی در نقض قانون از سوی م.ه بدون برنامه نباشد.



    امضاء








    *******************************

    سکوت
    خطرناک تر از حرفهای نیشداراست
    کسی که
    سکوت می کند روزی حرفهایش را
    سرنوشت به تلخی به شما خواهد گفت

    *******************************
    و قسم به حقارتِ واژه و شکوه سکوت،
    که گاهی شرح حال آدمی ممکن نیست...

    *******************************







  2.  

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
© تمامی حقوق از جمله طراحی قالب برای سایت آیه های انتظار محفوظ می باشد © طراحی و ویرایش Masoomi