نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: آش آلو یزدی

  1. Top | #1

    عنوان کاربر
    همكار انجمن
    تاریخ عضویت
    November 2012
    شماره عضویت
    11038
    نوشته
    12,096
    صلوات
    1396
    دلنوشته
    5
    ادرکنا یا سیدالشهدا
    تشکر
    2,614
    مورد تشکر
    2,578 در 1,409
    دریافت
    0
    آپلود
    0

    پیش فرض آش آلو یزدی




    برای چشیدن غذاهای سنتی یزد باید کمی با ذائقه ها و عادات غذایی در این استان آشنا شویم . استفاده از ماست در آشپزی یزدی ها خیلی متداول نیست . آنها در غذاهایی مانند آب دوغ خیار که ماست در آنها استفاده می شود، کشک را جایگزین ماست کرده اند .آش از جمله غذاهاییاست که جایگاه خاصی در آشپزی یزدی دارد و انواع مختلف آن در یزد طبخ می شود . سیری در ایران هم قصد دارد تمام این آش ها را به شما معرفی کند تا در سفر به یزدهیچ تجربه ی خوشمزه ای از قلم نیفتد .
    یکی از آش‌های سنتی در استان تاریخی یزد، آش آلو نام دارد. این غذای لذیذ با طعم ترش آلو در فصول سرد سال بویژه فصل زمستان، بسیار لذیذ و دلچسب خواهد بود. مردم این استان نیز با طبخ این خوراک مقوی، خونساز و خوشمزه، لحظاتی گرم را برای اعضای خانواده‌ی خود به ارمغان می‌آورند. زنان و مادران خانواده‌های استان یزد برای تهیه‌ی این آش سنتی ترکیبی از مواد اولیه مانند: لپه، پیاز، روغن، سبزی آشی، گوشت چرخ‌کرده، (البته در نوع دیگری از این آش گوشت چرخ‌کرده استفاده نمی‌شود)، برنج، آلو خشک، نمک و فلفل استفاده می‌کنند. توصیه می‌کنیم این آش مقوی و خوشمزه را در فصل سرد زمستان، تهیه و نوش جان کنید.
    دستور پخت
    موادموردنیازبرای 3 نفر:
    سبزی (آشی) نیم کیلو
    آلو (تازه) یک کیلو
    لپه 100 گرم
    برنج 200 گرم
    نعناع (خشک) 1 قاشق سوپخوری
    زردچوبه به میزان لازم
    نمک به میزان لازم
    فلفل سیاه به میزان لازم

    طرزتهیه آش آلو:
    اول توی ظرف مناسبی، 6 پیمانه آب میریزیم واون روروی شعله قرارمیدیم تابه جوش بیاد. بعدازبه جوش اومدن آب ،حرارت شعله روکم میکنیم وبرنج ولپه روداخل ظرف میریزیم وصبرکنیم تاموادمون یه کوچولوجوش بخوره. توی مرحله بعدسبزیهاروخردمیکنیم وبه موادمون اضافه میکنیم حالاتوی یه ظرف جداگونه،پیازهای خردشده روتوی روغن سرخ میکنیم وآلوهاروبهش اضافه میکنیم وبعدازتفت دادنشون،اونهاروبه موادقبلیمون اضافه میکنیم. توی یه ظرف دیگه،زردچوبه وفلفل روباروغن تفت میدیم تابوی خامیش گرفته بشه وبعداونهاروبه آشمون اضافه میکنیم. خب. آش شماآماده ست. میتونین بانعناع داغ روی آش روتزئین وآش خوشمزه آلورونوش جان کنید.





  2.  

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
© تمامی حقوق از جمله طراحی قالب برای سایت آیه های انتظار محفوظ می باشد © طراحی و ویرایش Masoomi