نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: آش قلیه (گیلان)

  1. Top | #1

    عنوان کاربر
    همكار انجمن
    تاریخ عضویت
    November 2012
    شماره عضویت
    11038
    نوشته
    8,655
    صلوات
    396
    دلنوشته
    4
    ادرکنا یا سیدالشهدا
    تشکر
    2,051
    مورد تشکر
    1,890 در 1,050
    دریافت
    0
    آپلود
    0

    پیش فرض آش قلیه (گیلان)




    آش قلیه (گیلان)


    مواد لازم برای 4 تا 6 نفر: گوشت چرخ‏ کرده 200 گرم
    پیاز رنده شده 1 عدد
    لوبیا سفید 130 گرم
    نخود 100 گرم
    هویج نگینی 3 عدد
    کشمش پلویی 150 گرم
    قیصی 8 عدد
    چغندر 1 عدد
    سبزی* 500 گرم
    آرد برنج 100 گرم
    شکر 3 قاشق‏ غذاخوری
    سرکه 3 قاشق غذاخوری
    آبغوره یک دوم لیوان
    نمک، فلفل به میزان لازم
    نعنا داغ به میزان لازم
    *خالولش، نعنا، تره، جعفری، گشنیز

    طرز تهیه:

    * نخود و لوبیا را که از شب قبل خیس کرده‏ اید با 1 لیتر آب و کمی نمک روی حرارت قرار دهید تا پخته شود.
    * سپس آرد برنج را با 1 پیمانه آب مخلوط نموده و به لوبیا اضافه کنید.
    * هویج و چغندر را شسته، پوست گرفته، نگینی خرد کنید و به آش اضافه نمایید.
    * گوشت چرخ‏ کرده را با 1 عدد پیاز رنده شده ورز دهید و کمی فلفل و نمک افزوده با آن سر گنجشکی آماده کنید و به همراه سبزی به آش بیفزایید.
    * قیصی و کشمش را نیم ساعت خیس کنید. قیصی را خرد نموده با کشمش در روغن تفت دهید و در آش بریزید.
    * سپس شکر، آبغوره و سرکه را مخلوط کنید و به آش اضافه کنید.
    * در آخر نمک و فلفل را نیز اندازه نموده، آش را در ظرف بکشید و مطابق تصویر روی آن را تزیین نمایید.
    امضاء

  2. تشكر

    *شهید گمنام* (04-08-2019)

  3.  

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
© تمامی حقوق از جمله طراحی قالب برای سایت آیه های انتظار محفوظ می باشد © طراحی و ویرایش Masoomi