یان بن شبیب گفت : در روز اول محرم خدمت امام رضا (ع) رسیدم فرمود ای پسر شبیب روزه داری ؟ عرض کردم : نه ؛ فرمود امروز همان روز است که زکریا به درگاه خدا دعا کرد و گفت پروردگارا از لطف خود به من نژاد پاکی عطا کن زیرا تو برآورنده حاجتی ، خداوند حاجتش را مستجاب کرد و دستور داد فرشتگان زکریا را که در محراب نماز می خواند ندا دادند که خدا تو را به یحیی مژده می دهد ، هرکس امروز را روزه دارد و خدا را بخواند اجابتش کند چنانچه زکریا را اجابت کرد ؛ ای پسر شبیب اگر بر حسین (ع) گریه کنی تا اشک بر گونه ات روان شود هر گناه کوچک و بزرگ و کم و زیادی که داری خدا بیامُرزد ، ای پسر شبیب اگر خواهی بی گناه خدای عزوجل را ملاقات کنی حسین(ع) را زیارت کن ، ای پسر شبیب اگر دوست داری در اطاقهای ساختمان بهشت با پیغمبر و آلش همنشین باشی به قاتلان حسین (ع) لعن کن ، ای پسر شبیب اگر دوست داری ثواب شهیدان در رکاب حسین (ع) را ببری هر وقت او را یاد کردی بگو کاش با آنها بودم و به فوز عظیم رسیده بودم ، ای پسر شبیب اگر دوست داری در درجات اعلای بهشت با ما باشی در اندوه و شادی با ما شریک باش و ملازم ولایت ما باش ، اگر کسی سنگی را هم به ولایت بپذیرد خدایش در قیامت با آن محشور کند. برگزیده از حدیث اول فصل دوم کتاب نفس المُهموم حاج شیخ عباس قمی ره { صفحه 11 الی 12 }

نقل قول